Asiakaskokemuksia

Tutustu Savorak Laiturien tyytyväisiin laiturinomistajiin!

Savorak Laiturit -merkkisiä laitureita voit löytää niin järvien kuin merenrannoilta ympäri Suomen. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat paitsi kesämökkiläiset ja yksityisasiakkaat, myös esimerkiksi yritykset ja julkisen sektorin toimijat. 

Mikä on Savorak Laitureiden onnistumisen salaisuus? Annamme asiakkaidemme kertoa! Tutustu asiakaskokemuksiimme tekstin ja videoiden muodossa ja ota yhteyttä – pian sinäkin olet laadukkaan laiturin onnellinen omistaja!

Hannu Valtonen Savorakista: "Laiturista tuli melkein parempi kuin suunniteltiin”

Ikoinniemi-Ritosaaren Osakaskunta hankki Savonlinnan Ikoinniemeen uuden laiturin Savorak Oy:lta. Laituri on tarkoitettu alueen asukkaiden, kesämökkiläisten sekä matkailijoiden käyttöön. Laituri asennettiin toukokuussa 2017. Osakaskunnan puheenjohtaja Hannu Valtonen kertoo, että he saivat rahoilleen hyvin vastinetta.

– Tässä on ollut iät ajat kiviarkkuinen laivalaituri, joka on ollut kyläläisille hyvin tärkeä. Maantie rakennettiin vasta 60-luvulla, siihen asti asioille liikuttiin vettä pitkin. Osakaskunta päätti, ettei paikkaa saa päästää rapistumaan ja rakennamme uuden laiturin, Hannu Valtonen muistelee.

Tarjouskilpailun päätteeksi Savorak valikoitui laiturin toimittajaksi Ikoinniemeen. Yksi tärkeä valintakriteeri oli ponttonien kantavuus. 

– Savorakilla oli ylivoimaisesti parhaimmat kantavuudet. Yksi tärkeä pointti oli myös se, että Savorakilla on paikallista tuotantoa. Savorakin laiturin runkorakenne oli myös jämäkämpi kuin kilpailijalla, Valtonen kertoo.

Hyvä tekemisen meininki

Valtonen kertoo, että kaikki Savorakin kanssa sovitut asiat ovat pitäneet paikkansa. Palvelu oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä. 

– Kävin kirjoittamassa sopimuksen heidän toimistollaan. Jäi sellainen mielikuva, että Savorakilla on hyvä tekemisen meininki, Hannu Valtonen luonnehtii. 

Laituri toimitettiin sovittuna päivänä ja asennettiin saman päivän aikana. 

– Täytyy nostaa hattua niille kahdelle nuorelle miehelle. Laituri on kookas ja pojat pystyttivät sen yhdessä päivässä. Aika uskomaton suoritus mielestäni, Valtonen huomioi.

Joustavaa ja ystävällistä palvelua

Ikoinniemi-Ritosaaren Osakaskunnan Savorakilta saama asiakaspalvelu oli hyvin joustavaa ja henkilökohtaista. 

– Osakaskunnassa ei ole isoja rahavirtoja ja Savorak pystyi joustamaan maksuehdoissa. Se oli todella hyvä juttu, Valtonen kiittelee. 

Laiturilla kävellessä ei huomaa, käveleekö ponttonilaiturilla vai kiinteällä laiturilla. Valtonen on tyytyväinen myös laiturin ulkonäköön, eikä ole ainoa. 

– Moni on soittanut minulle ja sanonut, että siitähän tuli melkein parempi kuin suunniteltiin, Hannu Valtonen naurahtaa.